Deze site maakt gebruik van: Cookies
Home
Tell a friend
Email
Toevoegen
aan
favorieten
Zoeken in Hartslagmetertraining.nl via Google
 
 
 

Uitgelicht: Sigma Sport Bluetooth Smart borstband voor Sport Apps
De nieuwe 'R1 BLUE'-sensor van SIGMA SPORT verzendt de hartslag via de zuinige Bluetoothģ SMART-technologie. Daardoor kan de 'R1 BLUE' met een groot aantal smartphones, computers en sportapparaten communiceren. Alle sportapps die de Bluetoothģ SMART READY-technologie ondersteunen en met de hartslaggegevens werken, kunnen de waarden van de 'R1 BLUE' weergeven.
Voor mee informatie: R1 BLUE-sensor.
Uitgelicht: Sigma Sport PC 22.13 digitaal gecodeerde hartslagmeter
Het nieuwste hartslaghorloge van de sportelektronicafabrikant uit Neustadt is de klassieke puristische hartslagmeter. De ECG-nauwkeurige, betrouwbare overdracht van de hartslagwaarden gebeurt door middel van het digitaal gecodeerde STS-overdrachtssysteem. Tijdens de training kunt u de huidige hartslag en de totaal verbruikte calorieŽn in ťťn oogopslag zien. De bediening van de hartslagmeter is extreem eenvoudig dankzij slechts twee knoppen.
Verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: PC 22.13 Woman en PC 22.13 Man.
Sigma Sport stelt de norm voor design met drie nieuwe hartslagmeters
Sigma Sport presenteert met de modellen PC 3.11, PC 10.11, PC 14.11 en PC 15.11 vier hartslagmeters met ECG-precieze hartslagmeting. Dankzij de afstemming op de behoeften van de gebruiker zijn de modellen niet alleen functioneel, maar stellen ook de nieuwe norm voor design.
PC 3.11: de hartslagmeter met Lifestyle-factor
Voor de eerste stappen op het gebied van een hartslaggeoriŽnteerde training met zeer eenvoudige bediening biedt SIGMA SPORT de eyecatcher PC 3.11. Hartslagmeter omdoen, ťťn keer drukken op de tiptoets en de lifestyle-georiŽnteerde gebruiker kan van start - zonder gecompliceerde instellingen vooraf. De grote, overzichtelijke, tweeregelige display met goed leesbare cijfers zorgt tijdens het sporten voor een eenvoudig aflezing van de belangrijkste trainingsparameters zoals hartslag en trainingstijd - even makkelijk bij wandelen, hardlopen of in de fitnessruimte. De geÔntegreerde stopwatch met tiende van seconden kan ook zonder hartslagfunctie gebruikt worden.
PC 10.11: de sportieve calorieŽnteller
Bij de kleurrijke (grijs, blauw of paars) en met de belangrijkste functies uitgeruste PC 10.11 kan de sporter naar eigen behoefte kiezen uit de trainingszones
FIT en FAT. Deze worden door de trainingszone-automatiek berekend of de sporter kan zijn eigen individuele trainingszone zelf invoeren. Tegelijkertijd informeert het zone-alarm met akoestische signalen het over- of onderschrijden van de gekozen trainingszone. Optische hulp daarbij vormt ook de zone-indicator die de sporter met een pijl omhoog of omlaag aanraadt om de intensiteit te verhogen of te verlagen. De stopwatchfunctie, de calorieŽnteller, de weergave van de huidige, gemiddelde en maximale hartslag, het percentuele aandeel in de verschillende zones en nog meer functies maken de PC 10.11 compleet.
RC 14.11: De runningcomputer met ronde- en PC-functie
De rondespecialist met PC-aansluiting
Met de runningcomputer RC 14.11 biedt SIGMA SPORT voor het eerst ambitieuze sporters de mogelijkheid, naast de ECG-precieze hartslagwaarden, de afgelegde afstand en de snelheid, nu ook de rondetijden te analyseren. Bovendien kunnen lopers met behulp van het meegeleverde dockingstation en de software DATA CENTER 2.1 alle trainingsgegevens na het lopen naar de computer thuis overzetten en daar analyseren.
PC 15.11: uw partner voor snelle rondjes
Dat technische veelzijdigheid en stoer design verenigbaar zijn, bewijst
SIGMA SPORT met de PC 15.11 in "chronograaf-look". De hartslagmeter richt zich met zijn ECG-precisie en zijn rondeteller op fitness- en lifestyle-georiŽnteerde sporters die hun trainingsparameters voortdurend in het oog willen houden. Tot 50 ronden telt de PC 15.11 en slaat ze op. Dankzij Easy LapView kunnen op elk moment tijdens de training de al afgelegde rondetijden met alle daarbij horende gegevens worden opgeroepen. Zo heeft de loper steeds optimaal overzicht over de tijd sinds de start, de gemiddelde en maximale hartslag, de trainingstijd en de calorieŽn per ronde, zonder het lopen te hoeven onderbreken. Bovendien beschikt de PC 15.11 over een trainingszone-automatiek en informeert ook zonder dat u de rondeteller gebruikt over alle belangrijke trainingsparameters.

Voor meer info: www.sigmasport.com
PC 3.11 Black PC 3.11 Bleu PC 3.11 Green PC 3.11 Oranje PC 3.11 Pink
 
PC 9 Man Gray PC 9 Man Red PC 9 Woman Berry PC 9 Woman Gray
 
 
PC 10.11 Blue PC 10.11 Gray PC 10.11 Purple
 
PC 15.11 Blue PC 15.11 Gray PC 15.11 Green PC 15.11 Yellow
 
 
RC 14.11 Yellow PC 25.10 Gray PC 25.10 Yellow
Stuur door 
 
Aangepast zoeken
 
 
 
 

Start: oktober 2004  Laatst gewijzigd op: